• Μηχανογράφηση ERP
  • Pylon Commercial
  • Υποκαταστήματα
  • ERG (Easy Report Generator)

Αναφορα

Μηχανογράφηση Επιχειρήσεων, εμπορικές εφαρμογές, pylon commercial epsilonnet

Λίγα λόγια για το έργο που αναλάβαμε και τι κάναμε σε αυτό.

Η εταιρεία LaBeaute είναι το αποτέλεσμα ετών παρουσίας και εμπειρίας στον χώρο της ομορφιάς. Με κύριο κριτήριο την εξυπηρέτηση, το προσωπικό της LaBeaute είναι πάντα έτοιμο να καλύψει κάθε ανάγκη με τα πιο φυσικά, γνήσια και ολοκληρωμένα προϊόντα, ανάμεσα σε χιλιάδες προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης.

Η LaBeaute ζήτησε την οργάνωση της εταιρείας με στόχο την συνολική εικόνα των υποκαταστημάτων της, των ταμείων, την παρακολούθηση 30.000 κωδικών αποθήκης στο σύνολο τους. Η Mais, Gold Partner της Epsilon Net ανέλαβε την υλοποίηση του έργου αποδεικνύοντας την πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία που διαθέτει σε εγκαταστάσεις Cloud.

Με την εγκατάσταση του PYLON Commercial πραγματοποιείται χρήση της γρήγορης καταχώρησης λιανικής σε επίπεδο απλού χρήστη καθώς και διαχείριση χρηστών ανά υποκατάστημα. Με την υπηρεσία Cloud η ενημέρωση τιμών αγορών και πρότυπου κόστους ειδών μέσω διαδικασίας εισαγωγής από εξωτερικά αρχεία συμβαίνει σε πραγματικό χρόνο και για τα δύο υποκαταστήματα. Η εφαρμογή PYLON Commercial Cloud απεικονίζει την λειτουργία των υποκαταστημάτων, τις καθημερινές οικονομικές συναλλαγές λιανικής δίνοντας στην διοίκηση άμεση και real time πληροφόρηση για την οικονομική , χρηματοοικονομική και εμπορική κατάσταση.

pylon commercial Μηχανογράφηση Επιχειρήσεων epsilonnet
Μηχανογράφηση Επιχειρήσεων, εμπορικές εφαρμογές ,EPSILONNET, PYLON COMMERCIAL
Μηχανογράφηση Επιχειρήσεων, εμπορικές εφαρμογές ,EPSILONNET, PYLON COMMERCIAL